Nieuws

Home Nieuws Algemeen

Nieuwe collega

04 mrt '19

Nieuwe collegaWij hebben sinds 1 maart een nieuwe collega
Jens, welkom in ons team en veel succes !

Verplichte Melding in het UBO-Register

31 dec '18

Nog nieuw voor u als zaakvoerder/bestuurder van een vennootschap of vereniging is de verplichte melding in het UBO-register (uiteindelijke begunstigden) uiterlijk 31 maart 2019 op straffe van een boete!
"Uitstel voor UBO register tot 30 september 2019"

De termijn voor het registreren van gegevens van uiteindelijke begunstigden in het UBO-register wordt verlengd tot 30 september 2019.

Het uitstel is van toepassing op alle partijen, zowel voor vennootschappen die hun verplichting zelf willen vervullen als voor de mandatarisen die hen daarbij bijstaan.

Op die manier krijgen de accountants en/of belastingconsulenten, en alle Belgische vennootschappen en andere entiteiten, voldoende tijd om deze verplichte registratie in alle sereniteit uit te voeren.

Lees meer

Zomerakkoord Belastinghervorming

31 dec '18

Met het zogenaamde Zomerakkoord kondigden wij vorig jaar reeds de belastinghervorming aan en een aantal maatregelen zullen vanaf 2019 in werking treden, andere pas vanaf 2020.

Lees meer

Hervorming van het Vennootschapsrecht

30 dec '18

De hervorming van het vennootschapsrecht werd intussen ook al enkele keren aangekondigd maar daarover blijkt nog niet alles beslist en de datum van inwerkingtreding werd ook al enige keren uitgesteld…

Lees meer

Hervorming van het Erfrecht

30 dec '18

Sinds 1 september 2018 is ook de hervorming van het erfrecht van kracht met een interessante vereenvoudiging en een ruimere vrijheid om uw nalatenschap vooraf te sturen volgens uw wensen d.m.v. bijvoorbeeld erfovereenkomsten, erfenissprong, …

Lees meer

Naar top